Hotel matras reiniging

 

Matrasreiniging in hotels gaat "de normaalste zaak van de wereld" worden

  Door de regelmatige wisseling van de gasten kunnen hotel matrassen een enorm hygiëne probleem veroorzaken.   

 

Matrassen worden bewoond door ontelbare onzichtbare bewoners

 

Denk hierbij aan huisstofmijten, schimmels en bacteriën. Hierdoor is er een verhoogde kans of een verergering op astmatische aandoeningen en allergieën. Of uw gasten nu allergisch zijn of niet, zij hebben recht op een fris en hygiënisch schoon matras. Ook u kunt uw gasten nu allergievriendelijke slaapplaatsen bieden. Dit is dé reden waarom vele hotels, vakantieparken en particulieren gebruik maken van de diensten van InterceptCleaning. Matras reinigen doet InterceptCleaning sinds 2006 

 

Matrasreiniging voor zakelijke relaties

Zakelijke relaties als Hotel, Bed & Breakfast enz. geven met matrasreiniging aan het welzijn van hun gasten serieus te nemen. Ook u kunt binnenkort een allergievriendelijke en hygiënisch schone slaapplaats aanbieden. Hotel matrasreiniging, biedt het uw gasten aan. Zij zullen dit zeker waarderen.

 

Gewoon op locatie

Matrassen schoonmaken doen we op locatie. De matras kan gewoon blijven liggen. Wij voeren de matras reiniging uit op een droge manier, zonder het gebruik van chemicaliën. Na het reinigen wordt ieder  matras behandeld met Matrashygiëne spray. Korte tijd na het reinigen zijn de matrassen alweer bruikbaar.

 

Matrashygiëne spray

Deze spray reduceert o.a. de aanwas van huisstofmijt en laat de matras(sen) weer fris ruiken.

 

Periodiek onderhoud door de housekeeping

Voor periodiek onderhoud aan de matrassen, gebruikt de housekeeping de Matrashygiëne spray.

 

Hygiëne waarborgzegel

InterceptCleaning kan na de reiniging ieder matras voorzien van een waarborgzegel. Zo kunt u de gasten tonen dat de matras gereinigd is. Ook ontvangt u na iedere reiniging een certificaat dat in het hotel de matrassen gereinigd zijn en periodiek met matrashygiëne spray onderhouden worden. Of uw gasten nu allergisch zijn of niet, het is voor iedereen prettig en vooral gezond om in een fris en hygiënisch schoon bed te slapen. 

 

InterceptCleaning helpt bij:

  • Hotel matrasreiniging, hygiënisch en fris
  • Vlek- en geurverwijdering
  • Allergie bestrijding
  • Allergie vriendelijke kamers
  • Matrasreiniging volgens af te spreken schema
  • Matrasreinigen op locatie
  • Verhoging van de servicegraad door matrasreinigen

Voor wie is matrasreinigen nodig?

Matras reinigen door InterceptCleaning is voor iedereen aan te raden. Of het nu om hotel vakantiepark of particulier gaat. Wij kunnen matrassen hygiënisch reinigen. Hotel matrasreiniging is "een weldaad voor uw gasten"

 

Vrijblijvende testreiniging voor hotels

InterceptCleaning voert op verzoek een testreiniging uit. Hierbij tonen wij aan in hoeverre de matras vervuild is. Wij laten dmv een Acarex® test zien hoeveel allergene stoffen (guanine) er in de matras zitten. Na deze testreiniging bespreken wij de reiniging mogelijkheden en stellen graag samen met u een plan van aanpak op.

 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende testreiniging via 070-306.23.89.

Voor matrasreiniging, geur- en vlekverwijdering in hotel enzovoort werkt IntercepCleaning landelijk.

 

Uiteraard wordt er een offerte op maat gemaakt.


Intercept • matrasreiniging • Badhuiskade 14 • Den Haag • tel. 070-3062389