oplossing matrasreinigen

Wij verzorgen jouw gezonde nachtrust


Matrashygiëne en matrasreiniging

De noodzaak van matras reinigen wordt nog steeds onderschat, waarom?

Een ieder weet of kan weten dat na enige tijd ons matras vervuild raakt. Wij verliezen immers elke nacht vocht, huidschilfers en meerdere zaken die ons matras zullen vervuilen. Denk hierbij aan bacteriën, huisstofmijten, urinegeur, kattenpis en schimmels. Huisstofmijten tieren er welig en genieten er van onze afvalproducten in deze warme vochtige en voor de huismijt uitermate gunstige leefomgeving. 

 

Maar wij kunnen niet in ons matras kijken

Daarom is matrasreiniging de beste oplossing voor een gezonde nachtrust zonder vervelende bijwerkingen. Herken je het gevoel dat er watten in je hoofd lijken te zitten? Of heb je zelfs een astma aanval? Duurt het uren voor je ‘s-morgens op gang komt? Dan zit waarschijnlijk je matras ondanks stofzuigen en luchten vol huismijt (uitwerpselen) en reageer je op de allergenen die hierdoor ontstaan, zoals histamine en guanine.

 

 

Matrassen kun je niet wassen en zijn daarom de meest vervuilde objecten in huis

Heb je geen last van bovenstaande problemen maar wil je toch ook op een hygiënisch schoon matras slapen. Zonder bacteriën, schimmels, huismijten of vervelende geuren, maak dan snel een afspraak en je kunt ook genieten van een gezonde nachtrust.

 

 

Wat niet werkt

Een matras kan beter niet met water, chemicaliën of stoom behandeld worden. Je matras met water reinigen zou betekenen dat de huisstofmijt als het ware gevoed zou worden met zijn favoriete maaltijd. Bij een pocketveer matras kunnen de veren gaan roesten wanneer ze in aanraking komen met overvloedig veel water. Een gewone stofzuiger doodt en verwijdert de huisstofmijten helaas ook niet.

 

Wat werkt er wel en kan mij helpen? 

Natuurlijk is er een oplossing voor dit hygiëneprobleem

 

Laat je matras schoonmaken door Intercept matrashygiëne, matrasreiniging sinds 2006

  


Interceptmatrasreiniging • Badhuiskade 14 • Den Haag • tel. 070-3062389