Werkwijze matras reiniging

matrasreiniging

 

 

 

 

 

 

Matrasreiniging zorgt voor een schone en gezonde nachtrust op een fris matras

Locatie

Intercept matrashygiëne komt bij jou langs en je matras reinigen we ter plaatse, zodat je deze niet hoeft te missen. De matras wordt aan beide zijden gereinigd en ingesprayed met matras clean spray, onze matras onderhoud spray. De matras is vrijwel direct weer te gebruiken.

 

Fase 1

Het professioneel ontworpen matras reiniging systeem van Potema, produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden huismijt uitwerpselen in de matras los getrild en verpulverd tot zeer kleine deeltjes.

 

Fase 2

Het vacuüm zuigsysteem zuigt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filtering dat ontworpen is om 99,97% van alles dat 0,3 micron en groter is vast te houden.

 

Fase 3

In deze fase wordt je matras behandeld met UV-C licht. UV-C licht doodt bacteriën, virussen, schimmels en huisstofmijten. UV-C licht steriliseert je matras. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

 

Fase 4

Je matras wordt tenslotte besproeid met matrashygiëne spray. De matras spray werkt tegen geur en neutraliseert de allergeen houdende stof die de huisstofmijt uitwerpselen produceren. Door wekelijks gebruik houdt je jouw matras heerlijk fris. Het gebruik van de matras spray zorgt er ook voor dat een matras fris blijft ruiken. De matras spray is ook te gebruiken op (hoofd)kussens, gordijnen, banken, stoelen enzovoort.

 

Onderhoud matras

Wat kun je na de reiniging zelf doen, het gebruik van matrashygiëne spray of bij allergie onze anti allergie spray is ten zeerste aanbevolen. Bij wisseling van het beddengoed gebruik je de matras spray. Regelmatig keren en draaien van je matras wordt geadviseerd..

  


Interceptmatrashygiëne • Badhuiskade 14 • Den Haag • tel. 070-3062389