Vlekken in matrassen

Vlekverwijdering uit matrassen

In matrassen kunnen door veel verschillende oorzaken vlekken ontstaan. Vlekken kunnen worden veroorzaakt door transpireren, bloedverlies, voedsel, drank, bloed, braaksel, incontinentie, kattenpis, hondenpis, lichaamssappen, en meer.

 

Resultaat

Vlekverwijdering is in veel gevallen mogelijk, hoewel het resultaat sterk afhankelijk is van hoe oud de vlek is. Terwijl ook de aard van de vlek een rol speelt. Inbrengen van vocht in een matras kan echter schimmels veroorzaken. Vlekverwijdering reinigt je matras alleen visueel maar niet inwendig, dus bacteriën, huismijt, allergenen, schimmels en geuren blijven aanwezig. Daarom raden wij vlekverwijdering aan in combinatie met een hygiënische reiniging. 

 

Hygiënische reiniging

De hygiënische reiniging verwijdert geen vlekken, de eventuele vlekken worden echter wel hygiënisch schoon. Vlekverwijdering kan de meeste vlekken vrijwel geheel of in andere gevallen slechts gedeeltelijk verwijderen. Deze methode reinigt de matras oppervlakkig en zeker niet inwendig. Indien je alleen voor vlekverwijdering zou kiezen blijft je matras inwendig vervuilt met huismijt uitwerpselen, bacteriën en schimmels.

 

Combinatie reiniging

Wil je toch vlekken laten verwijderen, dan blijft het belangrijk je matrassen ook hygiënisch te laten reinigen. Een combinatie reiniging is op aanvraag mogelijk. Informeer ernaar.

 

Zelf de vlekken te lijf gaan?

Je kunt er ook voor kiezen zelf de vlekken te lijf te gaan. Met behulp van onze starterset kun je vrijwel alle vlekken verwijderen. Bestel eenvoudig en snel in de winkel.

 Interceptvlek matrasreiniging • Badhuiskade 14 • Den Haag • tel. 070-3062389