ALGEMENE VOORWAARDEN webwinkel InterceptCleaning.nl 

 

Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke, stevige juridische tekst is voor velen onleesbaar en onbegrijpelijk en daar zitten we niet op te wachten. 

 

1. De ondernemer 

2. Toepasselijkheid 

3. Artikelaanbod 

4. De overeenkomst 

5. Herroepingsrecht 

6. Verzendkosten

7. Verplichtingen 

8. Verplichtingen bij herroeping 

9. De prijs 

10. Conformiteit en garantie 

11. Levering en uitvoering 

12. Betaling 

13. Klachtenregeling 

 

 

1. De ondernemer 

Dat zijn wij: 

InterceptCleaning

Adres: Badhuiskade 14 

2586 EN Den Haag 

tel: 070-3062389 

e-mail: info@interceptcleaning.nl 

Ons KvK-nummer: 27283453 

Ons BTW identificatienummer: NL09882041B01 

 

2. Toepasselijkheid 

Wij doen ons best om deze algemene voorwaarden voor jou zo gunstig mogelijk te maken. Wij beschrijven wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten, als je iets bij ons koopt of hebt gekocht.

 

3. Artikelaanbod 

We omschrijven altijd zo eerlijk mogelijk de artikelen en het gebruik hiervan. Ook wat, wanneer en hoe je iets bij ons kunt kopen, wat het je kost en of je het kunt ruilen. 

 

4. De overeenkomst 

Je doet online zaken met ons in een veilige web omgeving. (https://www.interceptcleaning.nl) zie ook het slotje en "veilig" in de adresbalk van je browser. Als je een bestelling bij ons doet, krijg je per e-mail een bevestiging. Wij voegen dan alle relevante informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling toe. Alle bestel, verzend- en betalingsinformatie vind je ook uitgebreid op onze site. Wij vragen je de (digitale) factuur goed te bewaren. 

 

5. Herroepingsrecht

Ben je achteraf toch niet blij met het ontvangen artikel, dan mag je binnen 14 dagen na ontvangst annuleren. Je dient het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij sturen je bij een defect een nieuw product. Of je ontvangt het reeds betaalde bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na de retour-melding terug. Doorgaans gebeurt dit echter al binnen 3 dagen. 

Het is overigens niet verplicht een reden van retour op te geven, wij stellen dit wel op prijs. Je dient wel vooraf met ons te overleggen wanneer je iets wilt retourneren. 

Er zijn producten die van retourrecht zijn uitgesloten, denk bijvoorbeeld aan hygiëne, of een spuitbus welke gedeeltelijk leeggespoten is. De reden hiervan zul je begrijpen.

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@interceptcleaning.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

6. Verzendkosten 

Indien je na onze goedkeuring artikelen retourneert, dien je zelf de verzendkosten te betalen. Dit geldt niet wanneer interceptcleaning.nl duidelijk een verkeerd artikel heeft gezonden. Transportschade dien je onverwijld aan de vervoerder te melden of het pakket niet te accepteren. Later ontvangen claims over transportschade kunnen we niet accepteren. 

 

7. Verplichtingen 

Tijdens de bedenktijd mag je het product uitpakken of bekijken zoals je dat in een winkel zou doen. 

Gebruik je het product zodanig dat het niet meer in `winkelstaat` is, dan kan het zo zijn dat je minder geld voor het product terugkrijgt. Er zijn producten die van retourrecht zijn uitgesloten, denk hierbij b.v. aan hygiëne, of een spuitbus welke gedeeltelijk leeggespoten is. 

 

8. Verplichtingen bij herroeping 

Verplichtingen van interceptcleaning.nl bij herroeping.

1) Wanneer jij binnen 14 dagen bij ons aangeeft iets terug te willen sturen, doen wij het volgende: 

2) We sturen na ontvangst van jouw aanvraag een bevestiging.

3) Je ontvangt het retour adres.

4) Je dient binnen 14 dagen het artikel te retourneren.

5) Retourzendingen dienen altijd gefrankeerd te zijn. 

6) We sturen je bij een defect een nieuw product 

7) Of je ontvangt het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen na de retour melding terug.

8) Doorgaans gebeurt dit echter al binnen 3 dagen. 

 

9. De prijs 

Alle prijzen op onze website zijn consumentenprijzen incl. btw. De prijzen zijn exclusief verzendkosten 

De verzendkosten in Nederland nemen wij voor onze rekening bij een orderbedrag vanaf € 60,00 

 

10. Conformiteit en garantie 

Natuurlijk heb je recht op een goed product.

Is er een probleem, neem contact met ons op en we zoeken een oplossing. 

 

11. Levering en uitvoering 

Wij doen ons best om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daar zijn we best trots op. Wanneer je voor 16.30 uur (op werkdagen) iets bij ons bestelt en het artikel is voorradig, dan ontvang je het meestal de volgende werkdag. Tenzij we iets anders met je hebben afgesproken. Als de bezorging van de bestelling langer duurt, of als we niet alles op tijd kunnen bezorgen hoor je dat zo snel mogelijk. Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of we bieden je een goed alternatief aan. Een vervangend artikel mag je altijd ruilen. 

 

12. Betaling

Graag ontvangen wij de betaling vooruit. Betalen kan op verschillende manieren, zie hiervoor de website. Is er iets niet correct in de betaalgegevens, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten.

 

13. Klachtenregeling 

Heb je toch een klacht? Uiterst vervelend. Wij zullen er alles aan doen om je klacht op te lossen. 

Als je een klacht hebt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we een passende oplossing bieden. Uiterlijk binnen 2 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of wij laten je weten hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten. Komen we er samen niet uit, dan kun je ook een klacht indienen bij het Europese platform voor geschillenbeslechting, Europese ODR platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 

14. Afwijkende bepalingen 

Dit waren onze algemene voorwaarden. Hopelijk vond je ze duidelijk genoeg. Mochten wij in de toekomst iets veranderen aan deze voorwaarden, dan vind je dat terug op onze website. We zorgen er zo veel mogelijk voor dat veranderingen niet nadelig zullen zijn voor jou. 

 

InterceptCleaning.nl wenst je tot slot veel plezier en gemak van je artikelen