Herroepingsrecht 

Ben je achteraf toch niet blij met het ontvangen artikel, dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Je dient wel het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Wij sturen je bij een defect een nieuw product. Of je ontvangt het reeds betaalde bedrag (inclusief verzendkosten) binnen 14 dagen na de retour-melding terug. Doorgaans gebeurt dit echter al binnen 3 dagen. 

 

Het is niet nodig een reden van retour op te geven, wij stellen dit wel op prijs. Je dient vooraf met ons te overleggen wanneer je iets wilt retourneren.

Er zijn producten die van retourrecht zijn uitgesloten, denk bijvoorbeeld aan hygiëne of een spuitbus welke gedeeltelijk leeggespoten is. De reden hiervan zul je begrijpen.

 

Retourkosten

Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@interceptcleaning.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 3 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.