Revitalisor reinigt en bevochtigt voor een optimale luchtkwaliteit

Revitalisor Bio5e olie

Revitalisor PR-178 UV-C water-luchtreiniger

Wil je ook de luchtzuiverheid van je leefomgeving verbeteren, dan kies je voor de PR-178 UV-C Revitalisor water-luchtreiniger. Ook geschikt voor geurolie.

 

De PR-178 houdt de luchtvochtigheid op peil

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger biedt een optimale combinatie van verschillende luchtreinigingssystemen om het wooncomfort aanzienlijk te verbeteren.

 

Schone zuivere lucht 

Dankzij de zuiverende werking van water in combinatie met een ionisator en fotokatalytisch filter met UV-C filtertechniek was de lucht in jouw leefomgeving nog nooit zo schoon en zuiver. Geschikt voor ruimtes tot 25m², bijvoorbeeld woonkamer of kantoor. 

Afmetingen: hoog: 40 cm - diep: 28 cm - breed: 28 cm

 

De Revitalisor water-luchtreiniger reinigt op natuurlijke wijze

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger reinigt de lucht zoals de natuur zorgt voor een schone atmosfeer. Het water wordt door de luchtreiniger omhoog gepompt en verneveld in de luchtstroming, vergelijkbaar met een uiterst lichte regenbui. Stofdeeltjes, fijnstof, pollen, allergenen en roetdeeltjes worden zo op natuurlijke wijze uit de lucht gezuiverd. Het fotokatalytisch filter zorgt in combinatie met de krachtige ultraviolette lamp voor het neutraliseren van micro-organismen, zoals bacteriën en virussen. De lucht is hierdoor niet alleen vochtiger, maar ook steriel.

 

Ionisator

Een ionisator zorgt ten slotte voor de productie van negatieve ionen. Vooral negatieve zuurstof ionen zijn belangrijk voor onze stofwisseling. Een tekort aan negatieve ionen leidt tot depressiviteit, vermoeidheid, een verstoorde nachtrust of een verlaagde psychische of fysieke weerstand. De negatieve ionen hechten zich bovendien aan stofdeeltjes, waardoor de stofdeeltjes verzwaren en op de grond vallen of worden gefilterd door de luchtreiniger. Het effect is een frisse, schone en vochtige lucht.Producten die je via deze pagina bestelt,

kun je met PayPal of vooruitbetaling afrekenen

afrekenen bij afhalen is op afspraak mogelijk.

 

Betaal je liever via iDeal, Bancontact, Sofort banking enz. ga dan naar onze uitgebreide shop woonleefslaap.nl

 daar vindt je nog veel meer producten en meerdere betaalmogelijkheden.

 


Revitalisor water-luchtreiniger

PR-178 UV-C Revitalisor water-luchtreiniger

Om de luchtzuiverheid van je leefomgeving te verbeteren, kies je voor de PR-178 UV-C Revitalisor water-luchtreiniger.

De PR-178 is geschikt voor gebruik met de etherische olie van woonleefslaap.nl

PR-178 UV-C

€ 139,00

  • Uitverkocht

De Revitalisor UV-C water-luchtreiniger voorkomt een droge lucht

De aanbevolen relatieve luchtvochtigheid is 50 tot 60 procent, anders kan men last krijgen van uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in neus- en keelholte, droge hoest, schilferige huid, branderige ogen, geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn, vermoeidheid en concentratieproblemen. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger helpt de optimale luchtvochtigheid te bereiken en gezondheidsproblemen te voorkomen.

Droge lucht in de winter

Vooral in de winter kan de luchtvochtigheid binnenshuis dalen tot nog geen 30 procent. Enerzijds omdat koude lucht hoe dan ook minder vocht bevat (hoe kouder het is, hoe minder waterdamp er in de lucht zit), anderzijds door de centrale verwarming. Ook in de zomer is de luchtvochtigheid vaak ondermaats door het veelvuldige gebruik van airconditioning in woningen, kantoren en gebouwen. Luchtreinigers met ventilator veroorzaken eveneens een droge lucht omdat zij lucht laten circuleren. De PR-178 UV-C water-luchtreiniger gebruikt waterdamp om de lucht tegelijkertijd te bevochtigen en te reinigen.

 

Rustgevende werking van living colors

De PR-178 UV-C water-luchtreiniger is voorzien van een schakering living colors die een ontspannen werking hebben. Mensen die erg gespannen zijn, ondervinden een geruststellende werking van het variërende licht. Bovendien zorgen de wisselende kleuren voor meer sfeer in huis. Living colors brengen kleur in uw leven.

Zeer eenvoudig in onderhoud

De PR-178 UV-C Revitalisor water-luchtreiniger is eenvoudig in onderhoud. Het is niet nodig filters te vervangen. Je hoeft slechts om de drie of vier dagen het vuile water te weg te gooien en het waterreservoir met schoon water te vullen. Met een maximaal verbruik van 24 watt is deze krachtige water-luchtreiniger absoluut energiezuinig. 

 

Belangrijkste voordelen van de PR-178 UV-C water-luchtreiniger:

  • Optimale luchtkwaliteit door luchtreiniging en luchtbevochtiging
  • Geen droge lucht meer
  • Rustgevende living colors
  • Geschikt voor etherische olie
  • Geschikt voor oppervlaktes tot 25 m²
  • Effectief in de vermindering van allergieën zoals:
  • hooikoorts, vogel fijnstof, dierengeurtjes en rooklucht
  • Makkelijk in onderhoud
  • Energiezuinig: 3 standen max. verbruik 24 watt

InterceptRevitalisor • Badhuiskade 14 • Den Haag • tel. 070-3062389